Koor “Zingt den Heer” Voorst, begint het jaar goed. 

 

Vanaf januari zijn wij bezig met ons zangprogramma voor het komende jaar.

Zondag 24 februari is het de bedoeling dat we in de kerk in Twello zingen, uiteraard onder leiding van onze dirigent Maarten Romkes. Ook  

wordt er door een aantal leden in de week van 7 tot 13 april al jaren gecollecteerd voor de Hartstichting. En over een paar maanden, op zaterdag 18 mei , gaan we naar de K.C.Z.B korenfestival  in Kampen.( K.C.Z.B. staat voor de  de Koninklijke Christelijke Zangers Bond) Er komen dan 93 koren , waaronder 6 uit Duitsland, die allemaal een aantal nummers ten gehore brengen. Er zijn dan ongeveer 3500 zangers die meedoen, verdeeld over 8 kerken. Tevens is dit een gezellige dag uit voor ons. Wij gaan zingen en ook luisteren en uiteraard rondkijken in het mooie Kampen met op tijd wat drinken en een lekkere lunch. De dag wordt afgesloten met zang van het” Kamper Boys Choir” en dat willen wij natuurlijk niet missen!
Denkt u, ik vind zingen ook heel leuk, en het lijkt mij wel een leuke vereniging, schroom dan niet om eens te komen kijken op de dinsdagavond. Wij oefenen van 20.00 tot 22.00 uur in het Dorpshuis te Voorst, met uiteraard een pauze met een kopje koffie of thee of een biertje. Dames en/ of heren en alle stemmen zijn welkom.

Wij hopen u te mogen begroeten!  

Zingt den Heer

Christelijke gemengde zangvereniging te Voorst