Kinderkoor in oprichting.

 Houdt uw kind ook zo van zingen?

.... dan is onderstaande tekst zeker de moeite waard om te lezen!

Wij, als koren uit Empe en Voorst, zouden het erg leuk vinden als er weer kinderen zijn die in een koor willen zingen! Vandaar dat we willen proberen om weer een kinderkoor op te richten.

Om de kinderen een idee te geven wat het is om in een koor te zingen, organiseren wij op zaterdag 23 maart van 14.00 tot 15.00 uur in het Dorpshuis te Voorst (Schoolstraat 14) een workshop.

Deze zal worden gegeven door Alette van den Brul. Zij heeft ervaring met kinderkoren en weet haar enthousiasme op een leuke en vooral spontane manier over te brengen op de kinderen.

Ze zal tijdens deze workshop de kinderen kennis laten maken met verschillende liedjes, stemoefeningen en ‘het samen zingen’. Ze zullen gaan ervaren waarom zingen bij een kinderkoor zoooo leuk is!

Is uw kind 5 jaar of ouder, dan zijn ze van harte welkom op deze middag! Mocht het zo zijn dat de groep 12-jarigen groot genoeg is, dan zou er event. een jeugdkoor uit voort kunnen komen!

Deze workshop is ‘kosteloos’ en er zal gezorgd worden voor drinken en iets lekkers!

Als de deelname groot genoegc is, zal er een kinderkoor opgericht kunnen worden en dan starten we event. in april met 2 weken ‘gratis zangplezier’. Daarna word je betalend lid.

We denken aan een contributie van rond € 10,- per maand. De basisscholen in Wilp, Bussloo, Voorst en Empe zijn door ons benaderd, maar natuurlijk zijn alle kinderen van harte welkom!!!

U kunt uw zoon/dochter vòòr 16 maart opgeven via mail-adres: wilmabosvelt@hotmail.com

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met mevr. Kloosterboer, tel. 0575-501270 of mevr. Bosvelt, tel. 06-13 74 07 64

 Vriendelijke groet,

namens dameskoor ,Zanglust’ Empe, Gemengd Zangkoor Voorst en c.g.z. ‘Zingt den Heer’ 

 

Zingt den Heer

Christelijke gemengde zangvereniging te Voorst