Wisseling van dirigent.

Nieuws van koor “Zingt den Heer” uit Voorst

20 december hebben wij afscheid genomen van onze dirigent dhr. Henk Noordman. Hij heeft 18 jaar de leiding gehad over ons koor. Hij hoopt binnenkort van zijn pensioen te gaan genieten.

Wij zullen hem wel missen! Al die jaren hebben wij plezierig met hem gewerkt en vele hoogtepunten beleefd. Hij vertelde dat voor hem de jubileumconcerten en de gezellige dingen zoals de fietstochten aan het eind van het seizoen en de reisjes die elk jaar worden georganiseerd heel belangrijk waren. Dit komt de saamhorigheid van de leden ten goede. Gisteravond werd Henk toegesproken door Rikie Kloosterboer, onze voorzitter, en kreeg hij een beeldje aangeboden: een beeldje van een koordirigent, natuurlijk kreeg zijn vrouw een bos bloemen. Verder was er koffie met gebak, een hapje en een drankje en, wat een verrassing was, we kregen een stukje film te zien welke was gemaakt ter ere van ons jubileumconcert ter gelegenheid van ons 130 jarig bestaan in november.

Al met  al een bijzonder geslaagde avond. Helemaal missen zullen we Henk niet, want hij heeft belooft nog wel eens te willen invallen mocht dit nodig zijn.

Onze nieuwe dirigent wordt Maarten Romkes uit Voorst en wij starten snel: op dinsdag 3 januari.

Mocht u denken: dit lijkt mij ook wel leuk, kom dan vooral!

Wij oefenen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Dorpshuis.

 

Zingt den Heer

Christelijke gemengde zangvereniging te Voorst